Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada tanımadığı biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada tanımadığı biriyle evli olduğunu görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ele geçen kazancın azalacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, şansının açık olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evli olmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı biriyle evli olmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evli olduğunu görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle evli olduğunu görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, variyet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evli sevgili görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, itibarın sarsılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının düğününü görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işarettir.

Rüyada birisiyle evli olduğunu görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments