Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve dayı görmek

Rüyada baba ve dayı görmek

Rüyada baba ve dayı görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baba ve dayı gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada babanın dayısını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada anne baba dayı görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baba ve dayı görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı ve baba görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada dayı yapmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dayımı görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dayının elini öpmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Rüyada dayıyla nişanlanmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments