Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığın bir adamla öpüşmek

Rüyada tanımadığın bir adamla öpüşmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, başarının garantileneceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada tanımadığın adamlar görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı adam görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın iki adam görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, maceralara atılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir adama sarılmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı adamla öpüşmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments