Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık erkek birini görmek

Rüyada tanıdık erkek birini görmek

Rüyada tanıdık erkek birini görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek birini gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık erkek tarafından öpülmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Rüyada tanıdık erkek bebek görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, ailesinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments