Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, rahata erileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada tanıdık erkek birini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle evlenmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak aksiliklerin aşılacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle yatmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerinin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments