Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık cenaze görmek

Rüyada tanıdık cenaze görmek

Rüyada tanıdık cenaze görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanıdık cenaze gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada tanıdık cenaze görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin cenazesini görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada cenazeye dua etmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada cenazede gelinlik görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze çadırı görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asker cenazesi görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet eder.

Rüyada cenazeyi gömmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments