Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğul doğurmak

Rüyada oğul doğurmak

Rüyada oğul doğurmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayatından razı geleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada oğul doğurmak gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Rüyada oğul doğurmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada baba oğul kavgası görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada üvey oğul görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada oğul veren arı görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğulları olduğunu görmek mal mülk edineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada baba ve oğul görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada arı oğulu yakalamak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada oğul arı görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments