Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birilerini görmek

Rüyada tanıdık birilerini görmek

Rüyada tanıdık birilerini görmek sıkıntılarını atlatacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birilerini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada tanıdığın birilerini görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, adının fesada karışacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birilerini görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada birilerini korumak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birileriyle barışmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini gömmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada birilerin kavga ettiğini görmek hiç istemediği işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle birilerinden kaçmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, doğru bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerini yakalamak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments