Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık adam görmek

Rüyada tanıdık adam görmek

Rüyada tanıdık adam görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerinin azalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık adam gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı adam görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir adam görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments