Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir adam görmek

Rüyada tanıdığı bir adam görmek

Rüyada tanıdığı bir adam görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, sorunlar altında ezileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir adam gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, zor durumlarda kalacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık adamlar görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı adam görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir adam görmek rahat bir hayata sahip olmaya, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments