Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lojmana taşındığını görmek

Rüyada lojmana taşındığını görmek

Rüyada lojmana taşındığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada lojmana taşındığını gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada lojmana taşınmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lojmana taşındığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalettir.

Rüyada lojmanda oturmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Rüyada askeri lojman görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lojman görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lüks bir eve taşınmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Rüyada kamyonla taşınmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski bir eve taşındığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments