Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarken korkmak

Rüyada uçarken korkmak

Rüyada uçarken korkmak kötü durumlara düşürüleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada uçarken korkmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uçarken korkmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçar gibi yürümek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı uçarken görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada güvercini uçarken görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini uçarken görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kendini havada uçarken görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, bunun farkına varacağına yorulur.

Rüyada ölen birini uçarken görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments