Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı kızı görmek

Rüyada tanıdığı kızı görmek

Rüyada tanıdığı kızı görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çıkış yolları bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kızı gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızı görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, bunun için sabırsızlanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir kızı görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızla evlenmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments