Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığı hamile görmek

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığı hamile gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada hamile tanıdık görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu görmek güzel ve doğru işler yapacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek düzeninin sarsılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments