Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birine aşık olmak

Rüyada tanıdığı birine aşık olmak

Rüyada tanıdığı birine aşık olmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, elinin darlığa düşeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük takdir toplanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birine aşık olmak çok güzel olaylar yaşanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığına aşık olmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyi bir patron olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birine aşık olmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını aşık görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek büyük başarıla kazanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasına aşık olmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments