Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada bir erkeğe aşık olmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin aşık olduğunu görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir erkeğe aşık olmak dertlerin aşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkeğe aşık olmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına inanılır.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe aşık olmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe aşık olmak helal rızık yiyeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğu erkekle öpüşmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerin yolundan çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments