Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir yapmak

Rüyada tamir yapmak

Rüyada tamir yapmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalettir.

Rüyada tamir yapmak gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada evde tamir yapmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tamir yapmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamiri yapmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gönül sızılarının dineceğine işaret eder.

Rüyada kapı tamiri yapmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada araba tamiri yapmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Rüyada altın tamir etmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada pencere tamir etmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ticarete adım atacağına delalettir.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments