Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarj aleti görmek

Rüyada şarj aleti görmek

Rüyada şarj aleti görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, refahının ve varlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada şarj aleti gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada şarj aleti görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada telefon şarj aleti görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, neşesini kaybedeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonu şarja takmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarjlı süpürge görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Rüyada şarjlı araba görmek varını yoğunu kaybedeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada telefon şarjı görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada şarj görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Rüyada şarj makinesi görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments