Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş bulmak

Rüyada takma diş bulmak

Rüyada takma diş bulmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada takma diş bulmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada takma diş bulmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Rüyada takma diş yıkamak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada takma dişleri çıkarmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret eder.

Rüyada takma altın diş görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok mutlu olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye işaret eder.

Rüyada takma diş çıktığını görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek kendine çeki düzen vereceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments