Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, asla yüksünmeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işarettir.

Rüyada takma diş görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek rahatının da yerine geleceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Rüyada takma diş kaybetmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada takma diş takıldığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, ekmeğin kesileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada takma diş kırılması görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada çürük takma diş görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma diş taktığını görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments