Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş almak

Rüyada takma diş almak

Rüyada takma diş almak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, daha çok iş yapacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma diş almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş kaybetmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada takma diş düşürmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet eder.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak kurulu düzeninin devam edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret eder.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Rüyada takma diş yutmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hanesinin bollukla dolacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma diş yapmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments