Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş yapmak

Rüyada takma diş yapmak

Rüyada takma diş yapmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada takma diş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada takma diş yapmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, işsiz ise işe gireceğine işarettir.

Rüyada takma diş kırmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, geniş bir rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma altın diş görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments