Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takip ettiğini görmek

Rüyada takip ettiğini görmek

Rüyada takip ettiğini görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına inanılır.

Rüyada takip ettiğini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada takip ettiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, huzurunu kaybedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada yılanın takip ettiğini görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada silahla takip edilmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kendini takip ettiğini görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada erkek tarafından takip edilmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments