Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, keyifli hale geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Rüyada evinin odasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada evinin odasının yıkıldığını görmek hayatının düzene gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine yorulur.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının evinin yıkıldığını görmek kendini bunu başaracağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments