Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı çalmak

Rüyada takı çalmak

Rüyada takı çalmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, pişman olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada takı çalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada altın takı çalmak zor günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada takı çalmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada takı çaldırmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Rüyada yüzük takılı görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, işlerinde atılıma geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil takı görmek tüm özlemini gidereceğine, zararların telafi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada küpe takıp çıkarmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada altın takılar görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada değerli takı görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments