Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı seti görmek

Rüyada takı seti görmek

Rüyada takı seti görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada takı seti gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada set takı görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı seti takmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada takı seti bulmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada altın takı seti görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada takı seti görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işaret etmektedir.

Rüyada takı seti takmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada takı seti hediye almak az da olsa kazanç elde edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci set görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments