Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan düşmek

Rüyada tahtadan düşmek

Rüyada tahtadan düşmek ömrünün de uzun olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk kazanacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tahtadan düşmek gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada tahta merdivenden düşmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtadan düşmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine tabir olunur.

Rüyada tahta tepsi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine tabir olunur.

Rüyada sörf tahtası görmek çok kötü günler geçireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada tahta köprüde yürümek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tahtaya oturmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta fırçalamak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada tahta kafes görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, haneye nifak gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments