Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedir yastığı görmek

Rüyada sedir yastığı görmek

Rüyada sedir yastığı görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedir yastığı gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Rüyada sedir yastığı görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada sedir ağacı görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına delalet eder.

Rüyada tahta sedir görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedire oturmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sedirde yatmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her istediğini elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada sedirde oturmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada sedirde uyumak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sedir görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments