Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedir ağacı görmek

Rüyada sedir ağacı görmek

Rüyada sedir ağacı görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, elindekileri de yitireceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedir ağacı gördüyseniz:

  • Paylaşımdan kaçınmamanız sizin için en doğru sonuçları doğurabilir.

Rüyada sedir ağacı görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sedirde yatmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada tahta sedir görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada sedire oturmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedir görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sedirde uyumak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedir yastığı görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada sedirde oturmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yolunun açılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments