Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedirde oturmak

Rüyada sedirde oturmak

Rüyada sedirde oturmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini ailesine vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada sedirde oturmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Rüyada sedirde oturmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedire oturmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sedirde uyumak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada sedir görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedir yastığı görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, mali gücünü yitireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta sedir görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada sedir ağacı görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedirde yatmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments