Rüyada sarı fil görmek

Rüyada sarı fil görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı fil gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada sarı fil görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Rüyada filden korktuğunu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Rüyada fil tarafından ezilmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yavru filler görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada fil ve deve görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, haneye bereket geleceğine yorulur.

Rüyada oyuncak fil hediye almak hem yıpranacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile fil görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada heykel fil görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, mutsuz olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top