Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ta görmek

Rüyada ta görmek

Rüyada ta görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına delalet eder.

Rüyada ta gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada tahiyyatta oturmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahnal görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sorunlarının birken beş olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada okyanus ta yüzmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tazmanya canavarı görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Rüyada taha ismi duymak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kafasına göre birini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada taj mahal görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada tahınlı ekmek görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işarettir.

Rüyada taha suresini okumak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments