Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bayrak görmek

Rüyada sarı bayrak görmek

Rüyada sarı bayrak görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, doğru haber almaya delalettir.

Rüyada sarı bayrak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada bayrağa sarılı şehitler görmek çok büyük hayır duaları alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada bayrağa sarılmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabuta sarılı bayrak görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hidayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada bayrağa sarılı cenaze görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada türk bayrağına sarılı cenaze görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı bayrak görmek hanesine güneş doğacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, işsizseniz işe gireceğinize işarettir.

Rüyada asker ve bayrak görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments