Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin canımı aldığını görmek

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada azrailin canımı aldığını gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Rüyada azrailin can aldığını görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin birinin canını aldığını görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada canının aldığını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin canını aldığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek böylece hayatından memnun olacağına, hasta olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp tekrar canlanmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canı sigara çekmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments