Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sahibi olmak

Rüyada tabanca sahibi olmak

Rüyada tabanca sahibi olmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca sahibi olmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada tabanca sahibi olmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla öldürmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla havaya ateş etmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, huzur bulacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak tabanca görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden tabanca almak kafasının sakinleşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada tabanca patlatmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca doldurmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, helal rızka kavuşacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments