Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak tabak yemek görmek

Rüyada tabak tabak yemek görmek

Rüyada tabak tabak yemek görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına inanılır.

Rüyada tabak tabak yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada tabağına yemek koymak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaklaşan güzel günlere alamet etmektedir.

Rüyada tabakta balık yemek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada tabakta meyve yemek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada tabakla yemek vermek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cam tabak yemek çok daha büyük işlere gireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabaktan bal yemek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakla yemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, pek az kazanç getireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada bir tabak yemek görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments