Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta turşu görmek

Rüyada tabakta turşu görmek

Rüyada tabakta turşu görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabakta turşu gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada tabakta turşu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yeni adımlar atacağına delalettir.

Rüyada salatalik turşu görmek rızkının da çoğalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada turşu ve zeytin görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ticarette şansının düşeceğine, borçlarının biteceğine yorulur.

Rüyada kelem turşusu görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada tatlı turşu yemek büyük başarılara işlere imza atılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada fasulye turşusu görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada acı turşu biber yemek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, evlatlarından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana turşu yemek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments