Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta çiğ balık görmek

Rüyada tabakta çiğ balık görmek

Rüyada tabakta çiğ balık görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta çiğ balık gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada tabakta çiğ balık görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, hayatını yoluna koymaya rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ balık yediğini görmek şansın ve bahtın da açılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ balık eti yemek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık çiğ yemek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek geride bırakacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük çiğ balık yemek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına inanılır.

Rüyada çiğ balık temizlemek kalabalık günler geçirileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments