Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabağın içinde balık görmek

Rüyada tabağın içinde balık görmek

Rüyada tabağın içinde balık görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tabağın içinde balık gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada tabağın içinde balık görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına tabir olunur.

Rüyada tabak içinde balık görmek hasta olanın da iyileşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak içinde yemek görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işarettir.

Rüyada tabak içinde altın görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada tabak içinde pilav görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, biraz dinleneceğine alamet eder.

Rüyada tabak içinde süt görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kazançlı işlere girileceğine, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada tabağın içinde yılan görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada bir tabak balık görmek insanların alım gücünün azalacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments