Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak dolusu yemek

Rüyada tabak dolusu yemek

Rüyada tabak dolusu yemek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabak dolusu yemek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Rüyada tabak dolusu yemek görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada tabak dolusu yemek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sofra dolusu yemek görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada tencereler dolusu yemek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada oda dolusu yemek görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa dolusu yemek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi dolusu yemek görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada tencere dolusu yemek görmek kazancının da azalacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments