Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta tabağı görmek

Rüyada pasta tabağı görmek

Rüyada pasta tabağı görmek alım gücünde yükselme olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada pasta tabağı gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada pasta tabağı görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabakta pasta görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, onu dinleyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Rüyada alman pastası görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Rüyada pasta börek yediğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada pasta üflemek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada pasta dilimleri görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada kremalı pasta yapmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada frambuazlı pasta görmek maddi kayıpların sona ereceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments