Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabaklara yemek koymak

Rüyada tabaklara yemek koymak

Rüyada tabaklara yemek koymak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Rüyada tabaklara yemek koymak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada tabağına yemek koymak her istediğini elde edeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada tabağa yemek koymak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada tabaklara yemek koymak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada tabağa tatlı koymak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, düşmanların çok üzüleceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tabağa pilav koymak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabına yemek koymak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalettir.

Rüyada yemeğe tuz koymak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yemeğe yağ koymak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments