Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek koymak

Rüyada yemek koymak

Rüyada yemek koymak geleceğin güzel olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Rüyada yemek koymak gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada tabağa yemek koymak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada tabağına yemek koymak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabına yemek koymak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işarettir.

Rüyada yemek koymak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe tuz koymak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe yağ koymak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, rahata kavuşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabaklara yemek koymak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşu koymak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, neredeyse kahrolacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments