Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraili hissetmek

Rüyada azraili hissetmek

Rüyada azraili hissetmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kazancın her daim artacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada azraili hissetmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada hamile hissetmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bebeği hissetmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağrı hissetmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi hissetmek zorlukların günden güne artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

Rüyada sıcak hissetmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Rüyada sırtında acı hissetmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada boğulduğunu hissetmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments