Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta kırmızı gül görmek

Rüyada ağaçta kırmızı gül görmek

Rüyada ağaçta kırmızı gül görmek üzüntülerin daha da artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, markasını duyuracağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada ağaçta kırmızı gül gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada ağaçta kırmızı gül görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül ağacı dikmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada pembe gül ağacı görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül ağacını sökmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede gül ağacı görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül ağacı görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül ağacı sulamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments