Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül ağacı görmek

Rüyada gül ağacı görmek

Rüyada gül ağacı görmek yurtdışına gidileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, küslerin barışacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gül ağacı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Rüyada gül ağacı dikmek güçten ve takatten düşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gül ağacı görmek zararların günden güne artacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada gül ağaç görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül ağacı budamak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada gül ağacı görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işaret eder.

Rüyada bahçede gül ağacı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada gül ağacı sulamak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada pembe gül ağacı görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments