Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisinden kırmızı gül almak

Rüyada birisinden kırmızı gül almak

Rüyada birisinden kırmızı gül almak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, imkanlarının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada birisinden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada dalında kırmızı gül görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada mezarda kırmızı gül görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük kırmızı gül görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül toplamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sepette kırmızı gül görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments