Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanın yandığını görmek

Rüyada cüzdanın yandığını görmek

Rüyada cüzdanın yandığını görmek dertlerin sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanın yandığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada cüzdanın yandığını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, dertlerin biteceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah evlilik cüzdanı görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi cüzdan görmek yüksek mertebeye geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye cüzdan görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara inanılır.

Rüyada boş cüzdan çalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize inanılır.

Rüyada başkasının cüzdanını bulmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cüzdanını görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski cüzdan görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zorlukların son bulacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments