Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin yandığını görmek

Rüyada trenin yandığını görmek

Rüyada trenin yandığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, dertleri biteceğine, rahata ereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trenin yandığını gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Rüyada trenin yandığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hızlı giden trene binmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada tren beklediğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah tren görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet eder.

Rüyada tren çarpması görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına işaret eder.

Rüyada trenin üstüne binmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada treni durdurmak istediği herşeye kavuşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada tren rayından geçmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kendi patronu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments