Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üzerinde gitmek

Rüyada suyun üzerinde gitmek

Rüyada suyun üzerinde gitmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üzerinde gitmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada su üzerinde gitmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Rüyada arabayla su üstünde gitmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada su doldurmaya gitmek hayatının zorlaşacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde gitmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada suya kapılıp gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde gitmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada suyun üstünde gitmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments